Waarom Authentiek Loopbaanbegeleiding?

Wij hebben een passie om mensen te begeleiden we staan klaar om onze kennis en ervaringen met jou te delen.
Professionele, kwalitatieve begeleiding staat haaks tegenover bandwerk. We staan er op dat er genoeg tijd en ruimte is voor ieder gesprek. Dat hoort bij een persoonlijk aanpak. Ook al verkiezen wij een confidentiële sfeer, de regels van het beroepsgeheim leven we strikt na.

Iedere persoon is uniek en dat vergt dan ook een unieke, authentieke aanpak

Waarom Authentiek Coaching?

U bent een ouder, een partner, een collega, een leidinggevende… U hebt het gevoel dat u vastloopt en er op eigen kracht niet uitkomt? Het is goed om nu extra ondersteuning te zoeken. Samen gaan we stap voor stap op zoek naar uw mogelijkheden om te leren omgaan met uw zorgen, wensen en dilemma’s.

We ondernemen samen stappen die uw huidige situatie zullen verbeteren, die u beter met stress leren omgaan, die uw relatie(s) opnieuw in balans brengen. U leert beter omgaan met verdriet en tegenslag, met uitdagingen op het werk. U geeft uw loopbaan vorm en laat uw stijl en identiteit beter aansluiten bij wie u wil zijn of worden …

We gaan samen op zoek naar wat u wil bereiken, naar patronen in uw levensloop, naar uw kwaliteiten. We sporen hindernissen op en zetten concrete stappen om die aan te pakken en zo naar een innerlijke balans toe te werken.

Kortom, professionele coaching helpt u oplossingen te bieden aan hindernissen in uw privé en professionele leven.

Als coach is luisteren niet alleen horen wat er gezegd wordt, maar vooral horen wat er niet gezegd wordt.

Wij bieden workshops en infosessies aan in diverse regio’s.
Onze klanten bestaan uit particulieren en professionelen.
Neem gerust contact op met Sigrid Denteneer voor meer informatie.

Start typing and press Enter to search