Loopbaanbegeleiding Sint-Truiden

Loopbaanbegeleiding Sint-Truiden door Yolanda Cober.

Mensen coachen en begeleiden is de rode draad doorheen mijn hele loopbaan. Met een ruime ervaring als  medewerker rekrutering  en coach kan ik je helpen om een licht te schijnen op jouw loopbaanvragen. Mensen die  hun unieke talenten en vaardigheden kunnen inzetten doen  hun werk met meer passie en energie.

Weet je niet wat jou uniek maakt en waar je zelf energie van krijgt? Dan gaan we er samen naar op zoek. Bots je telkens tegen dezelfde obstakels ? Laten we proberen ze te ontrafelen. Zodat je ze in de toekomst geen parten meer spelen. Wil je je voorbereiden om een nieuwe professionele uitdaging aan te gaan ? Ik kan je vertellen hoe een selectieproces verloopt en hoe je een sollicitatie het best aanpakt.

Er is een breed gamma van methodieken waarin ik me heb bijgeschoold doorheen de jaren en waarop ik in mijn begeleiding ook vaak op terugval ( oa Geweldloze Communicatie en Appreciative Inquiry). Een krachtige instrument in mijn aanpak is echter  ook het gebruik van stilte: stilte als dé manier om in het heden te komen en tevens de manier om verder te kunnen gaan.

Naast loopbaanbegeleiding kunnen mensen immers ook bij mij terecht wanneer ze worstelen met stress en moeite hebben om te ontspannen.

Yolanda Cober
yolanda@uwloopbaancoach.be
0474/354 655

Loopbaanbegeleiding Sint-Truiden - Tienen - Tongeren

Iedere persoon is uniek en dat vergt dan ook een unieke, authentieke aanpak. Nog niet overtuigd?

Lees enkele getuigenissen en ervaringen van mensen waar ik al mee heb gewerkt.

Contacteer me via deze link.

Infosessies & Workshops

Authentiek te Kapelstraat 9, 3350 Linter-Orsmaal

  • Infosessie woensdag 01/02/2017 om 20u (Ahimsa – Centrum voor groei en beweging)
  • aanmelden graag via gsm: 0474/354 655

 

authentiek-loopbaanbegeleiding-uwloopbaancoach-sigrid-denteneer-yolanda-coben-limburg-sint-truiden-logo

Yolanda Cober

Authentiek
Loopbaanbegeleiding Sint-Truiden- Tienen – Tongeren
Contact

Start typing and press Enter to search