Wij aanvaarden loopbaancheques VDAB

Via loopbaancheques VDAB kan je als werknemer of zelfstandig ondernemer op een democratische manier individuele loopbaanbegeleiding volgen bij een erkend loopbaancentrum. Elke cheque geeft je recht op vier uur coaching. In totaal kan je maximaal acht uur loopbaanbegeleiding kopen over een periode van zes jaar. Loopbaancheques VDAB vraag je aan bij de VDAB en kosten 40 euro per stuk. Dit is zeer voordelig want zonder loopbaancheques betaal je voor hetzelfde traject 550 euro (excl. BTW). De Vlaamse overheid heeft hiermee de doelstelling om je actief en bewust te laten nadenken over jouw loopbaan en jezelf en jouw carrière in een richting te sturen die meer aansluit bij jouw persoonlijke talent en sterktes.

Kom jij in aanmerking voor loopbaancheques?

Je komt in aanmerking als je aan deze voorwaarden voldoet: –  Je hebt minimum één jaar werkervaring als werknemer of zelfstandige in Vlaanderen of het Brussels gewest. –  Je woont in Vlaanderen of het Brussels gewest, of maakt gebruik van het vrij verkeer van wonen binnen de EU of EER. –  Het is langer dan 6 jaar geleden dat je officieel loopbaanbegeleiding volgde.

Hoe bestel ik loopbaancheques VDAB?

–  Online via de website van www.vdab.be/mijnloopbaan/  de VDAB.
–  Telefonisch op het gratis nummer 0800 30 700 (elke werkdag van 8 tot 19 uur).

De Loopbaancheques VDAB

De loopbaancheques VDAB is een tool waarbij werknemers op een voordelige manier individuele loopbaanbegeleiding kunnen kopen bij erkende loopbaancentra. Wij zijn gecertificeerd door de Vlaamse Overheid.

Elke loopbaancheques VDAB omvat een pakket van vier uur loopbaanbegeleiding. Een werknemer kan maximaal acht uur loopbaanbegeleiding kopen op een periode van zes jaar. Loopbaancheques kunnen aangevraagd worden bij de VDAB en kosten €40/stuk.

Op deze manier wil de Vlaamse Overheid werknemers motiveren om pro-actief over hun loopbaan te reflecteren en hun loopbaan in een richting te sturen die meer aansluit op hun persoonlijke talenten en sterktes.

Heeft u eerder nood aan Life Coaching of coaching op professioneel vlak? Klik op deze link voor meer informatie.

Start typing and press Enter to search