Team Authentiek

authentiek-loopbaanbegeleiding-uwloopbaancoach-sigrid-denteneer-hasselt-limburg-neerpelt

Sigrid Denteneer

Zaakvoerder

Gouverneur roppesingel 81-83, Hasselt
De Roosen 69, 3910 Neerpelt
0479/29 51 99
sigrid@uwloopbaancoach.be

Regio Hasselt | Neerpelt | Noord-Limburg

Na 15 jaar in de therapiewereld, maakte ik vol passie en overgave de overstap naar coaching.

Ik ontwikkelde mijn eigen methode 'De appel valt niet ver van de (STAM)boom!' Samen gaan we op zoek naar welke impact jouw beleving van je kindertijd nog steeds heeft in jouw leven, en dus ook op je loopbaan.

Ik hoop met mijn warme, eerlijke en oprechte aanpak een veilig en inspirerend kader te bieden waarbinnen je de kracht vindt om die belangrijke stap te zetten in jouw persoonlijk of professioneel leven. Welkom!
authentiek-loopbaanbegeleiding-uwloopbaancoach-sigrid-denteneer-yolanda-coben-limburg-sint-truiden-logo

Yolanda Cober

Houtstraat 59, Sint-Truiden
0474/35 46 55
yolanda@uwloopbaancoach.be

Regio Tongeren | Sint-Truiden | Tienen

Mensen coachen en begeleiden is de rode draad doorheen mijn hele loopbaan. Met een ruime ervaring als  medewerker rekrutering  en coach kan ik je helpen om een licht te schijnen op jouw loopbaanvragen. Mensen die  hun unieke talenten en vaardigheden kunnen inzetten doen  hun werk met meer passie en energie.
laura-uwloopbaancoach-loopbaanbegeleiding-authentiek-turnhout-lille

Laura Hendrickx

Regio Turnhout | Lille

Ik zorg voor een authentieke, vertrouwelijke en oplossingsgerichte aanpak. Tijdens een kennismakingsgesprek luister ik naar je loopbaanvraag en stellen we een individueel traject op waarin jij de accenten legt. Ik pas mijn ervaring en deskundigheid flexibel toe. Mijn groot inlevingsvermogen verzekert een warme aanpak.
authentiek-loopbaanbegeleiding-uwloopbaancoach-sigrid-denteneer-brasschaat-antwerpen-essen-kalmthout-logo

Melanie Mulder

Elf-novemberstraat 12, Essen
0477/87 46 08
melanie@uwloopbaancoach.be

Regio Essen | Wuustwezel | Kalmthout

Loopbaanbegeleiding Brasschaat – Essen. Voor iedere werknemer, ook zelfstandigen en ambtenaren, die zich vragen stelt rond zijn/haar loopbaan. Dit kunnen vragen zijn rond competentie en talentontwikkeling, een heroriëntering , work/life balance maar ook vragen rond stress en burn-out die werk gerelateerd zijn. Als professionele (loopbaan)coach begeleid ik je in je zoekproces. Hierbij hanteer ik de modellen en methodieken die het best bij jou passen.
authentiek-loopbaanbegeleiding-uwloopbaancoach-sigrid-denteneer-leuven-erps-kwerps-kortenberg-zaventem-logo

Carine Immerechts

Diestbrugstraat 125, Kortenberg

Koning Albertlaan 131, Kessel-Lo
0476/01 95 77
carine@uwloopbaancoach.be

Regio Kortenberg | Leuven | Zaventem

Ik ben Carine Immerechts en loopbaancoach bij Authentiek. Waarom ben ik begonnen met dit beroep? Omdat ik van mensen hou. Ik geniet ervan om mensen te verbinden en te inspireren. Daarmee bedoel ik ook de ondersteuning in hun ontwikkeling en er zijn als een blijvende rots in de branding.
greet-hillen-400x600

Greet Hillen

Regio Geel

Ik ben Greet Hillen, 34 jaar en trotse mama van Noah (8jaar). Bij Authentiek neem ik als loopbaancoach de regio Geel en Laakdal voor mijn rekening. Ik heb al meer dan 5 jaar ervaring als loopbaancoach. Ik geniet intens van de flow die ik ervaar wanneer ik mensen kan coachen en begeleiden in hun bewustwordingsproces binnen hun loopbaan. Mensen tot inzicht laten komen, mensen hun zelfvertrouwen en geloof in eigen competenties zien herwinnen, brengt voldoening in mijn (levens)loopbaan. Het is mijn droom om dit te verwezenlijken in connectie met de natuur onder de vorm van wandelcoaching of binnen een natuurlijke setting. Mijn hobby’s zijn Tai Chi, boswandelingen maken en gekke momentjes beleven met mijn zoon. Alle vragen zijn welkom! 🙂

Start typing and press Enter to search