Authentiek Workshops

Bij een infosessie krijg je praktische en inhoudelijke informatie over een individueel loopbaanbegeleidingstraject. Dit is eerder bedoeld  als een kennismakings- en informatiemoment. Op het einde van de infosessie ben je klaar om goed in te schatten of loopbaanbegeleiding bij Authentiek iets voor jou is en wat de praktische stappen zijn om jouw individueel traject op te starten.

Bij een workshop gaan we in groep samen aan de slag binnen een bepaald thema. Een workshop geeft onmiddellijk interessante handvaten en inzichten. Hiermee kan je onmiddellijk aan de slag!

Workshops van Authentiek zijn gericht naar zowel particulieren als naar bedrijven. Iedere workshop neemt je mee op een leerrijke reis naar jouw persoonlijke en professionele verleden en leert je jouw valkuilen en belemmerende overtuigingen succesvol aan te pakken.

Een workshop bij Authentiek is geen saai gebeuren maar eerder een interactieve belevenis.

De naam zegt alles… Authentieke begeleiding, steeds eerlijk en oprecht, met de nadruk op de kwaliteitsvolle benadering van de individuele noden van de klant…

De sfeer is ongedwongen maar wel to the point. Geen hocus pocus oplossingen of oppervlakkige, 13-uit-een-dozijn doe-tips, maar wel praktisch bruikbare hulpmiddelen en sterk onderbouwde inzichten en methodieken. Je ervaart hoe je samen haalbare doelstellingen opstelt, die je helpen om met veel vertrouwen en hernieuwde moed die ene belangrijke stap te zetten in jouw persoonlijke of professionele leven. Een echte aanrader!

authentiek loopbaanbegeleiding en coaching hasselt

Authentiek biedt workshops op maat.  Eerst volgt een oriënterend gesprek en vervolgens wordt een plan en een timing op maat voorgesteld.

Vragen of opmerkingen? Contacteer Authentiek!

Start typing and press Enter to search