Team Authentiek

img_8481_01lr

Sigrid Denteneer

Zaakvoerder

Gouverneur roppesingel 81-83, Hasselt
De Roosen 69, 3910 Neerpelt
0479/29 51 99
sigrid@uwloopbaancoach.be

Regio Hasselt | Neerpelt | Noord-Limburg

Na 15 jaar in de therapiewereld, maakte ik vol passie en overgave de overstap naar coaching.

Ik ontwikkelde mijn eigen methode 'De appel valt niet ver van de (STAM)boom!' Samen gaan we op zoek naar welke impact jouw beleving van je kindertijd nog steeds heeft in jouw leven, en dus ook op je loopbaan.

Ik hoop met mijn warme, eerlijke en oprechte aanpak een veilig en inspirerend kader te bieden waarbinnen je de kracht vindt om die belangrijke stap te zetten in jouw persoonlijk of professioneel leven. Welkom!
img_8510lr

Yolanda Cober

Houtstraat 59, Sint-Truiden
0474/35 46 55
yolanda@uwloopbaancoach.be

Regio Tongeren | Sint-Truiden | Tienen

Mensen coachen en begeleiden is de rode draad doorheen mijn hele loopbaan. Met een ruime ervaring als  medewerker rekrutering  en coach kan ik je helpen om een licht te schijnen op jouw loopbaanvragen. Mensen die  hun unieke talenten en vaardigheden kunnen inzetten doen  hun werk met meer passie en energie.
img_8533_01lr

Laura Hendrickx

Regio Turnhout | Lille

Ik zorg voor een authentieke, vertrouwelijke en oplossingsgerichte aanpak. Tijdens een kennismakingsgesprek luister ik naar je loopbaanvraag en stellen we een individueel traject op waarin jij de accenten legt. Ik pas mijn ervaring en deskundigheid flexibel toe. Mijn groot inlevingsvermogen verzekert een warme aanpak.
img_8431_02lr

Katrin Matthyssen

Bredabaan 342, Wuustwezel

Pastoor Weytslaan 26, Kalmthout
0475/96 06 94
katrin@uwloopbaancoach.be

Regio Wuustwezel | Kalmthout

Hoi, Ik ben Katrin! Voordat ik de overstap maakte naar loopbaancoaching werkte ik als arbeidsbemiddelaar. Al geruime tijd coach ik startende ondernemers. Anderen coachen en inspireren is mijn passie. Tegelijk word ik ook graag zelf geïnspireerd. Ik geloof sterk in de kracht van je eigen drijfveren en talenten. Samen met jou zoek ik graag uit welke jouw talenten zijn en wat jij belangrijk vindt. Inzicht in wie je bent helpt om de juiste talenten te versterken en ze met succes in te zetten in je verdere loopbaan en je leven. "Your greatest talent is so much more powerful than your biggest fear" (Robin Sharma)
dsc_6302_02lr

Carine Immerechts

Diestbrugstraat 125, Kortenberg

Koning Albertlaan 131, Kessel-Lo
0476/01 95 77
carine@uwloopbaancoach.be

Regio Kortenberg | Leuven | Wommelgem

Ik ben Carine Immerechts en loopbaancoach bij Authentiek. Waarom ben ik begonnen met dit beroep? Omdat ik van mensen hou. Ik geniet ervan om mensen te verbinden en te inspireren. Daarmee bedoel ik ook de ondersteuning in hun ontwikkeling en er zijn als een blijvende rots in de branding.
dsc_6215_02lr

Greet Hillen

Regio Geel

Ik ben Greet Hillen. Bij Authentiek neem ik als loopbaancoach de regio Geel en Laakdal voor mijn rekening. Ik ben werkzaam als loopbaancoach sinds 2012 en ben opgeleid in oplossingsgericht coachen en als burn-out coach. Ik geniet intens van de flow die ik ervaar wanneer ik mensen kan coachen en begeleiden in hun bewustwordingsproces binnen hun loopbaan. Mensen tot inzicht laten komen, mensen hun zelfvertrouwen en geloof in eigen competenties zien herwinnen, brengt voldoening in mijn (levens)loopbaan. Het is mijn droom om dit te verwezenlijken in connectie met de natuur onder de vorm van wandelcoaching of binnen een natuurlijke setting. Wil je graag wat meer info? Contacteer me voor een gratis en vrijblijvend kennismakingsgesprek.
sandra-van-gught_site

Sandra Van Gucht

Blarenberglaan 6/b7, Mechelen

0496/97 82 73
sandra@uwloopbaancoach.be

Regio Mechelen

De rode draad in intussen meer dan 10 jaar ervaring in coaching, HR en recrutering, is voor mij ‘connecting the dots’. Mijn doel is mensen met elkaar of met een job verbinden, maar ook jouw loopbaanvraag verbinden met je passies en competenties én de opportuniteiten op de arbeidsmarkt. In een loopbaantraject op maat, daag ik je uit jouw loopbaan in handen te nemen. Mijn stijl als coach : liefdevol confronterend coachen, altijd oprecht en authentiek.
inne-vandenbroeck_site

Inne Van Den Broeck

Regio Wilrijk

Als coach en therapeut ben ik gefascineerd door ieders eigen, authentieke verhaal. Waar je vandaan komt, waar je nu staat en waar je naartoe gaat. Samen met jou ga ik op zoek naar hoe ook je loopbaan naadloos kan aansluiten bij wie je bent. Hoe je een mooie balans kan vinden tussen werk en leven. Hoe je kwaliteit kan ervaren op beide vlakken. Wanneer de puzzelstukjes kloppen, hou je ongetwijfeld meer energie over en wordt stress opnieuw een hanteerbare, positieve drive die het beste uit je boven haalt. Ik nodig je uit even stil te staan, om vervolgens met frisse blik weer in beweging te komen.