Vacature Loopbaancoach

 In Blog, Coach, Loopbaanbegeleiding, Vacature Loopbaanbegeleiding, VDAB, VDAB Loopbaanbegeleiding

VACATURE LOOPBAANCOACH

Wij zijn op zoek naar een gepassioneerde loopbaancoach om ons team te verzorgen!

Regio: Oost-Vlaanderen, West-Vlaanderen, Mechelen, Tongeren, Genk, Antwerpen

Ben jij ook gepassioneerd door coaching?

Wij zijn op zoek naar een (loopbaan)coach met ervaring, die zich kan vinden in de missie en visie van Authentiek. Waar hou je best rekening mee?

  • je beschikt over een eigen coachingruimte
  • je hebt minimum 3 jaar ervaring als coach
  • je hebt een degelijke aanvullende opleiding gevolgd tot (loopbaan)coach
  • je beschikt minimum over een bachelor opleidingsniveau

Het doel is om samen te werken en op een eerlijke doch authentieke wijze mensen te kunnen begeleiden in hun carrière. We zullen samen begeleiding bieden aan particulieren, bedrijven en aan ondernemers.

Hoe gaat dit allemaal in zijn werk? U stuurt een email naar info@uwloopbaancoach.be en wij bekijken of we voor mekaar een win-win situatie kunnen betekenen.

Neem gerust contact op ons op of lees verder op onze website.

Sigrid Denteneer

 

 

 

 

[/et_pb_text][et_pb_image admin_label=”Image” src=”http://uwloopbaancoach.be/wp-content/uploads/2015/09/loopbaanbegeleiding-limburg.jpg” show_in_lightbox=”on” url_new_window=”off” animation=”off” sticky=”off” align=”left” force_fullwidth=”off” always_center_on_mobile=”on” use_border_color=”off” border_color=”#ffffff” border_style=”solid” alt=”vacature loopbaanbegeleiding”] [/et_pb_image][/et_pb_column][/et_pb_row][et_pb_row admin_label=”Row”][et_pb_column type=”4_4″][/et_pb_column][/et_pb_row][et_pb_row admin_label=”Row”][et_pb_column type=”1_2″][/et_pb_column][et_pb_column type=”1_2″][/et_pb_column][/et_pb_row][et_pb_row admin_label=”Row”][et_pb_column type=”1_3″][/et_pb_column][et_pb_column type=”2_3″][/et_pb_column][/et_pb_row][/et_pb_section]
Recommended Posts

Start typing and press Enter to search